Inchirieri ATV Lepsa  
Inchirieri ATV Lepsa
Lepsa Vrancea
Cazare Lepsa
Parteneri ATV Lepsa
  Atractii turistice Lepsa
Cascada Putna
Pastravaria Lepsa
Manastirea Lepsa
Rezervatia Putna


  Galeria foto 2009

   Pasionati de ATV Lepsa tineri si dinamici
continuare ...
atv lepsa
ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa ATV Lepsa
atv lepsa
Rezervatia Cheile Tisitei lepsa
 
   Asezata in inima muntilor si dealurilor vrancene, Lepsa este o oaza de liniste si frumusete, un loc unde turistul revine mereu pentru a se intalni cu natura si pentru a se regasi pe sine.
   Una dintre principalele atractii ale zonei atat pe timp de vara, cat si in sezonul rece este rezervatia naturala Cheile Tisitei.
   Aici, paraul Tisita a sapat o vale adanca intre Tisaru Mare si magura Rapa Caprei, formand aceste chei de o deosebita frumusete.
   Rezervatia naturala, aflata la 850 de metri altitudine, masoara 4,5 kilometri lungime, fiind una dintre cele mai mari zone protejate de pe teritoriul Vrancei.
   Daca vizitati rezervatia, cu putin noroc puteti intalni pe versantii stancosi cateva capre negre, specie ocrotita prin lege.
   Tot aici traieste si o pasare de dimensiuni mici, denumita fluturasul de stanca. Pe teritoriul rezervatiei traiesc si alte animale salbatice, printre care si ursi, insa pe acestia nu si-ar dori sa ii intalneasca de aproape nici un turist.
Rezervatia Putna
Rezervatia Putna
Rezervatia Putna
ATV montan
   Esti interesat sa vizitezi si jud. Vrancea si vrei sa inchiriezi un ATV? iti poti face o rezervare on-line sau telefonic. Pentru rezervarile on-line va rugam sa confirmati telefonic cu 24 h inainte. Va asteptam!!! continuare ...
Inchirieri ATV Lepsa
Toate drepturile rezervate MOTO PRO NO LIMIT    
MAUX DESIGN .
.